Фотографии – Константин Фиалковски © 2007

Лаборатория

ФИАДЕНТА - ТРАДИЦИИ В КАЧЕСТВОТО!

"Самостоятелна Медико – Техническа лаборатория ФИАДЕНТА” ЕООД е основана през 1995 г. в гр. Варна, България, с предмет на дейност “Извършване на специфични технически дейности и производство на специализирани медицински и помощни средства."

Творческата енергия и технологичното обезпечение на ФИАДЕНТА са насочени в зоната на високоестетичните и биологично издържани неснемаеми и комбинирани реставрации. Затова лабораторията залага на непрекъснато актуализиране на познанията, повишаване на критериите за работа, въвеждане на водещите методи, технологии и лабораторна апаратура от най-висок клас. ФИАДЕНТА инвестира в най-доброто, предлагано от световните компании-производители и залага на опита на доказани международни професионалисти.

Съвременната зъботехническа лаборатория е сериозно високотехнологично предприятие, дискретно работещо в интерес на здравето, комфорта и красотата на своите пациенти.

Без намесата на качествена лаборатория, всички добри намерения и обещания на стоматолога към пациента са само търговски трик, липса на адекватност, и гаранция за траен, незадоволителен резултат.
Всичко, което днес е символ на естетичната, ортопедична стоматология е плод на технологичното, методично и творческо израстване на зъботехническата лаборатория. Това се случва благодарение на непрекъснатия ентусиазъм и инвестиране в най-добрите продукти, както и на активния обмен на опит между конкуриращи се професионалисти. Зъботехническата лаборатория неслучайно изпреварва клиниката, що се отнася до усъвършенстването на критериите и осигуряването на методи и технологични процедури.

Ежедневно всеки зъботехник е ангажиран с нелеката задача да създава уникална по своята същност красота, осигурявайки с прецизната си работа здраве и комфорт на пациента. Поради тази причина ЗЪБОТЕХНИКАТА приляга единствено на творческите, съзидателно настроени, волеви и отдадени на мисията си личности, избрани да възвръщат усмивките на лицата на хората!

Днес ФИАДЕНТА е разпознаваема с прецизна изработка, коректно изпълнение на поръчки и дълготрайни резултати. Лабораторията е желан партньор на водещите стоматологични клиники, защото има какво да предложи дори на най-взискателните си партньори и техните пациенти, благодарение на индивидуалния подход в решението на всеки конкретен случай. Поради екипния характер на дейностите по възстановяване на здравето, самочувствието и усмивките на пациентите, ФИАДЕНТА внимателно подбира специалистите, с които се ангажира, като залага на модерно мислещи и инициативни хора, необходими за постигане на най-високо качество в реализацията на конкретната задача.

АКО ТЪРСИТЕ ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД И ПЕРСОНАЛНО РЕШЕНИЕ НА ВАШИЯ ПРОБЛЕМ – НАМЕРИЛИ СТЕ ГО!